tiistai 19. helmikuuta 2008

Maanpaosta maailman omistajaksi

Nonniin lapsukaiset.

Taru maalle muuttaneista kaupungin kasvateista on lähes päätöksessään. Tekemämme ostotarjous hyväksyttiin, joten tämä blogi tällaisenaan päättyy kuukauden sisällä. Muutamme kaupunkiin, sivistyksen pariin, isolle kirkolle, stadiin, himaan. Hei hei lehmien laitto seipäille, traktorien lypsy ja pellon paimennus. Hei hei piimäkirnu, kumisaappaat ja lanta. Tervetuloa lainankoroilla lyhennetty verokanta. Velkavankeus ja putkiremppa.

Lueskelkaa kuitenkin loppuun saakka, huussi esitellään vielä videomuodossa ja varmasti jotain kohellusta on vielä luvassa.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ristus sentään, sehän kävi nopiasti!

Buddha kirjoitti...

Toki. Maalaiselämää ei kestä kukaan terve ihminen kolmea viikkoa kauempaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sinut on luokiteltu a: terveeksi ja b: ihmiseksi? Mistä alkaen????

Buddha kirjoitti...

Hahahh, se päätettiin kiireellä kun pieneläinklinikalta mut siirrettiin kättärille. Olen puuttuva lenkki. Terveys on suhteellista, eikö kaupunkikaipuu ole mentaalisen stabiliteetin oire?

Johis kirjoitti...

Jälleenurbanisoituminen ei välttämättä ole aivan kivuton rosessi.Useimmiten kulttuurisokki iskee juuri palatessaan kotiin.

Ottakaa nyt lähtiessänne ainakin taskut täyteen lehmän paskaa. Niin ja siedätyshoidoksi suosittelen, että Buddha kerää työmatkalta pikkupussiin kaupunkipölyä ja nuuhkii sitä sitten iltaisin pieninä annoksina. Kaupunkipölyssä pieniä hiukkasia on suhteellisesti paljon enemmän kuin maaseudun pölyssä ja siksi maaseudun pöly onkin helpompaa suodattaa. Kannattaa varmaan aloittaa tekemällä koktaileja...siis pölyistä.

Buddha kirjoitti...

Päteviä vinkkejä, täytyy myöntää. Taskujen täyttö sonnalla ei liene kuitenkaan tarpeen, sillä lannanhaju on jo niin pinttynyt, ettei tästä selvitä edes vihkivedellä ja ave marioilla. Reippaan letkeä maalaiselo kuitenkin jatkuu, kunnes uusi savimaja on maalattu ja valmiina muuttoon, eli noin kuukauden päivät tässä varmaan vielä hulahtaa.

Kapteeni no1 kirjoitti...

Koskas juopot timpurit saa juotavaa?
T:Janoinen

Buddha kirjoitti...

Avaimet saadaan 3.3, joten timpurointia ja kittausta voisi kuvitella tapahtuvaksi seuraavana viikonloppuna. Mutta lisäinfoa tulee sitten aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mä meen jo hermannin kukkoon odottelee haalareissa. Tulkaa hakee mut sieltä ku remontointi alkaa.

Buddha kirjoitti...

Roger, mä tuun sinne, mennään sitten parin viikon päästä yhtämatkaa.